Bibel, bön och Lärjungaskap

Detta händer på Lärjungagården

 

"Hela vägen går han med mig"

 

Program för hösten 2020

bibelundervisning

Höstens bibelundervisning på Lärjungagården leds av Åke Reinholdsson, Varberg.

Hämta information om bibelundervisningen här.

Vi samlas tre kvällar, den 20 september, den 18 oktober och den 15 november. Vi tar emot ett begränsat antal deltagare, och erbjuder också deltagande via Zoom.


detaljerat program


oktober

18 kl. 18.00 bibelundervisning – Herrens Härlighet (Jesaja kap. 6 m.fl.)

ledare: Åke Reinholdsson, Varberg

Ni som vill delta via Zoom använd nedanstående länk! Skriv in ert namn när ni uppmanas att göra det så vet vi vem det är som kommer in i Zoom-mötet.

Topic: Lärjungagården - Bibelundervisning Time: Oct 18, 2020 14:00 Torestorp

Join Zoom Meeting https://zoom.us/j/383 158 9140

Meeting ID: 383 158 9140 Passcode: joh316

30 - 1 november Allhelgonaretreat – ”..han går vid din sida.”

ledare: Sylvia Reijgård, socionom och andlig vägledare, Lars Persson, präst

I bibelmeditationer och gudstjänster med mässa och tideböner möter Herren oss dessa dagar. De vill ge goda tillfällen till personlig stillhet och bön inför helgens olika bibeltexter. Under lördagen och söndagen erbjuds tider för enskild själavård och samtal.

Detaljprogram

Anmälan till info@larjungagarden.se, eller 0709-91 97 60 senast 23 oktober

november

15 kl 18.00 bibelundervisning – Bebådelsen, julen och pingsten hos Jesaja, (kap. 7-12)

ledare: Åke Reinholdsson, Varberg.


allmänna villkor och grundinformation

Anmälan skall ske senast 7 dagar före kursstart via brev, telefon eller epost. Anmälningsavgiften på 500 kr betalas till bg 5655-8356. OBS meddelanden på inbetalningsavin räknas inte som anmälan, vi ser inte alltid inbetalningsavierna i tid. Skicka meddelanden via epost eller ring!

Ring för priser eller se hemsidan. Ansök gärna i din församling om bidrag!

Kom ihåg att anmäla behov av specialkost på grund av allergier, senast 7 dagar innan! Diet skall kunna bestyrkas av läkarintyg.

Vid mer komplexa allergier eller överkänslighet för många födoämnen behöver vi veta det 14 dagar i förväg för att kunna planera menyerna, göra inköp, mm.

Om ni beställer specialkost (även vegetariskt) men sedan inte äter den utan äter av den ordinarie maten kommer vi att debitera extra för specialkosten. Vi strävar efter att huvudmålet är glutenfritt; men det är inte alltid fallet.

Lärjungagården är en fristående kursgård inom Svenska kyrkan. Den är belägen i Torestorp 17 km söder om Kinna, Marks kommun i Sjuhäradsbygden.

Gården

Vi har 70 bäddar, vacker matsal och samlingssal för drygt 80 personer, allt under ett tak. I vår omgivning finns flera vackra promenadvägar och sjöar.

Gäster

Förutom vårt eget program tar vi emot olika grupper, t.ex. alphagrupper, körläger samt fortbildningar. Vi kan ordna med en kaplan i era kurser, helger och läger med föreläsningar, andakter och gudstjänster om ni önskar det.

Ring för närmare information. Även du och din församling är välkommen!

Vi ber att Herren välsignar varje besökare på Lärjungagården!

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 200 kronor per år för enskild medlem, 300 kronor per år för makar och 2000 kronor per person för ständigt medlemskap. Medlemsavgiften inbetalas till bankgiro 5655-8356. Ange alltid om betalning avser medlemsavgift. Står det inget bokas det som en gåva!

Ange namn, adress samt vilket år avgiften avser!

Du är varmt välkommen!